Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
25.07.2019.

Like a Slav superstar

Здравейте, хора! Аз съм AdnanBro с ново стори за вас и вече започвам да свиквам с писането на блог постове. Въпреки че по-добре се разбирам с дигиталния свят и социалните мрежи, възможността да пиша е много готина. Затова искам да благодаря на BUZZ за възможността да пробват и този тип комуникация. Надявам се и че ще научите интересна информация от моите сторита.

Горещите летни дни вече са тук и тях идват и горещите модели на adidas! “Like a Slav” – винаги съм бил човек на adidas. Никога не съм имал затруднения да избирам между adidas и други брандове – adidas винаги е първият ми избор. А това лято се насочвам към Superstar модела, който съм виждал всички да носят.

Беше ми интересно да разбера, че първоначално този модел е бил създаден за баскетбол. Но заради уникалния им вид, хората бързо го пренасят на улицата. Тази „урбанизация“ се случва най-вече и заради хип-хоп групата Run D.M.C, когато те започват да ги носят на сцената без връзки и с изваден език. Разбира се, това грабва вниманието както на медиите, така и на зрителите. По-късно групата дори записва песен, наречена “My adidas”.

Основната характеристика на модела е в горната му предна част, която придава този ретро елемент, които аз винаги много съм обичал в един маратонки. Само заради тази предна част, Superstar се счита за емблематичен и е известен като един от най-влиятелните модели в света на спортните обувки. С една дума – той е класика.

 

Прекарах известно време със Superstar и ако трябва да съм честен – не съм направил грешка, избирайки ги за лятото. Те са леки и си подхождат с всичко, което облечеш. Независимо дали си на училище, на работа, бягаш или играеш баскетбол – те са идеалното допълнение за всеки стил, а тези снимки са и перфектното доказателство.

Надявам се това стори да ви е харесало. Пожелавам ви страхотно лято и до следващия път!

 

AndanBro

Подобни статии