Mестоположение: BGR / bg
25/07 2019.
Blogger Pick

Like a Slav superstar

Здравейте, хора! Аз съм AdnanBro с ново стори за вас и вече започвам да свиквам с писането на блог постове. Въпреки че по-добре се разбирам с дигиталния свят и социалните мрежи, възможността да пиша е много готина. Затова искам да благодаря на BUZZ за възможността да пробват и този тип комуникация. Надявам се и че ще научите интересна информация от моите сторита.

Горещите летни дни вече са тук и тях идват и горещите модели на adidas! “Like a Slav” – винаги съм бил човек на adidas. Никога не съм имал затруднения да избирам между adidas и други брандове – adidas винаги е първият ми избор. А това лято се насочвам към Superstar модела, който съм виждал всички да носят.

Беше ми интересно да разбера, че първоначално този модел е бил създаден за баскетбол. Но заради уникалния им вид, хората бързо го пренасят на улицата. Тази „урбанизация“ се случва най-вече и заради хип-хоп групата Run D.M.C, когато те започват да ги носят на сцената без връзки и с изваден език. Разбира се, това грабва вниманието както на медиите, така и на зрителите. По-късно групата дори записва песен, наречена “My adidas”.

Основната характеристика на модела е в горната му предна част, която придава този ретро елемент, които аз винаги много съм обичал в един маратонки. Само заради тази предна част, Superstar се счита за емблематичен и е известен като един от най-влиятелните модели в света на спортните обувки. С една дума – той е класика.

 

Прекарах известно време със Superstar и ако трябва да съм честен – не съм направил грешка, избирайки ги за лятото. Те са леки и си подхождат с всичко, което облечеш. Независимо дали си на училище, на работа, бягаш или играеш баскетбол – те са идеалното допълнение за всеки стил, а тези снимки са и перфектното доказателство.

Надявам се това стори да ви е харесало. Пожелавам ви страхотно лято и до следващия път!

 

AndanBro

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

23.
Jun.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малкит...
27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
string(0) ""
string(0) ""