Mестоположение: BGR / bg
17/07 2019.
Blogger Pick

New Balance for summer living

New Balance 997 е класика, с която няма как да сбъркаш. Не мога скрия радостта си, че точно този модел се завръща в магазините за летния сезон, защото това не се случва често. Сякаш един от първите създатели на кецове в света е решил, че е време 997 да бъдат пуснати в машината на времето, с подобрени нови материали, нов дизайн и цветове и освен това да бъдат достъпни на всеки. 

Това не е класически 997 модел, което означава, че основната му цел не е да подобрява рекордите си в градското бягане. Все пак е лято и кой би искал да бяга в горещите дни, когато може да плува или да си почива на плажа. Може дори и да потанцува. 997H са тук точно за това – удобни и леки, създадени за артистичните натури. Специално за мен това е и най-добрият летен избор за дългите разходки привечер в града.

Можете да ги откриете и в по-неутрални цветове, като черно бялата комбинация. Но все пак е лято и според мен трябва да подарите на краката си ярки цветове, които изобщо не липсват в предложенията на New Balance. В магазина Buzz погледът  ми беше привлечен от точно този модел. И бях готов с решението си, щом ги взех в ръце и усетих колко са леки. Веднага се превърнаха в перфектните ми кецове за лятото. Независимо дали съм в града или край морето, 997H са с мен.

Нека лятото е вечно,

Don Kiki

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

23.
Jun.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малкит...
27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
string(0) ""
string(0) ""