Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.07.2019.

New Balance for summer living

New Balance 997 е класика, с която няма как да сбъркаш. Не мога скрия радостта си, че точно този модел се завръща в магазините за летния сезон, защото това не се случва често. Сякаш един от първите създатели на кецове в света е решил, че е време 997 да бъдат пуснати в машината на времето, с подобрени нови материали, нов дизайн и цветове и освен това да бъдат достъпни на всеки. 

Това не е класически 997 модел, което означава, че основната му цел не е да подобрява рекордите си в градското бягане. Все пак е лято и кой би искал да бяга в горещите дни, когато може да плува или да си почива на плажа. Може дори и да потанцува. 997H са тук точно за това – удобни и леки, създадени за артистичните натури. Специално за мен това е и най-добрият летен избор за дългите разходки привечер в града.

Можете да ги откриете и в по-неутрални цветове, като черно бялата комбинация. Но все пак е лято и според мен трябва да подарите на краката си ярки цветове, които изобщо не липсват в предложенията на New Balance. В магазина Buzz погледът  ми беше привлечен от точно този модел. И бях готов с решението си, щом ги взех в ръце и усетих колко са леки. Веднага се превърнаха в перфектните ми кецове за лятото. Независимо дали съм в града или край морето, 997H са с мен.

Нека лятото е вечно,

Don Kiki

Подобни статии