Mестоположение: BGR / bg
26/06 2019.
Blogger Pick

NEW BALANCE 997 – a tale of authenticity

Ти истински снийкър ентусиаст ли си? Или може би си бегач? Или и двете? Но ако не си нито едното, нито другото, ще ти бъде простено, ако на пръв поглед не обърнеш сериозно внимание на New Balance 997. Този модел не печели популярността си с дръзки цветове,  технологички изобретения или готин прякор. Тези кецове едва ли ще бъдат забелязани на краката на едно обикновено дете в средата на 90-те. Въпреки всичко този  модел е с уникална история, а 997 разказва как дори и сред хиляди опции, качеството говори само за себе си, без дори да надига високо гласа си.

New Balance се подготвя за летния сезон с привлекателните “Dark Current / White Peach” цветове. С легендарен силует и детайли, вдъхновени от минали модели, 997 представя класическия стил на New Balance с невиждан досега външен вид. Осъвременената версия има чисто нова конструкция и залага на познатите първокачествени материали, за да предостави дълготрайно качество и сигурност чрез ABZORB и ENCAP технологии в подметката.

Знаете ли кое ми харесва най-много в новите New Balance 997 MS997XTB? Освен подобренията в технологията на създаване, най-важен за мен е духът на моделите от миналото, които са част от този. Харесва ми, че единственото нещо, което се случва, когато носиш 997, е че носиш 997. Ако искаш да намериш още причини в това да ги носиш, трябва да ги обуеш и да излезеш навън и да си прекараш незабравимо.

Остани истински,

Ciprian Ciulei

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте раз...
string(0) ""
string(0) ""