Mестоположение: BGR / bg
22/05 2019.
Blogger Pick

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Тази година погледнахме към миналото и намерихме ярки цветове, предизвикателни силуети, върнахме се към смелите модели и ги обединихме с минимализма и обмисления дизайн. adidas безпроблемно създава симбиоза между ретро усещането и новите технологии с NMD, който са по-смели от всякога.

Когато влизам  в магазин BUZZ и се придвижвам към секцията с моделите с 3 линии, ги виждам не на стойка, а на мост между две ери, с пръсти, насочени към бъдещето и пети, обърнати към ретро миналото. Желанието ми за приключения се събуди при вида на тези adidas NMD R1 и веднага знаех, че трябва да ги имам. А точно до тях намерих и този страхотен суитшърт , който пасва идеално на NMD.

Вече е слънчево и чакахме толкова много слънцето да ни огрее, че сега нямам търпение да го засенча с новите си маратонки. NMD са перфектните обувки за горещите дни. Създадени от фино изплетена горна част, пасват перфектно по стъпалото, и въпреки това дават страхотна опора и сцепление. Подметката е  направена от добре познатите NMD щифтове, с пяна EVA, която осигурява стабилност и същевременно с това осигурява нужното възвръщане на енергията, която получавате с BOOST технологията. NMD разполагат и с издръжливата гума в подметката, която подпомага доброто сцепление. Въпреки това са леки и удобни, където и да отида – от улиците, до студиото.

Ако търсите следващите си adidas NMD R1, нашите приятели от BUZZ са насреща. Благодаря ви, че четете моето блог стори и както винаги – за мен е удоволствие да споделям с вас моите открития.

 

До следващия път, бъдете смели и останете креативни!

Ciprian Ciulei 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""