Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
22.05.2019.

THE FUTURE WITH ACCENTS OF RETRO

Тази година погледнахме към миналото и намерихме ярки цветове, предизвикателни силуети, върнахме се към смелите модели и ги обединихме с минимализма и обмисления дизайн. adidas безпроблемно създава симбиоза между ретро усещането и новите технологии с NMD, който са по-смели от всякога.

Когато влизам  в магазин BUZZ и се придвижвам към секцията с моделите с 3 линии, ги виждам не на стойка, а на мост между две ери, с пръсти, насочени към бъдещето и пети, обърнати към ретро миналото. Желанието ми за приключения се събуди при вида на тези adidas NMD R1 и веднага знаех, че трябва да ги имам. А точно до тях намерих и този страхотен суитшърт , който пасва идеално на NMD.

Вече е слънчево и чакахме толкова много слънцето да ни огрее, че сега нямам търпение да го засенча с новите си маратонки. NMD са перфектните обувки за горещите дни. Създадени от фино изплетена горна част, пасват перфектно по стъпалото, и въпреки това дават страхотна опора и сцепление. Подметката е  направена от добре познатите NMD щифтове, с пяна EVA, която осигурява стабилност и същевременно с това осигурява нужното възвръщане на енергията, която получавате с BOOST технологията. NMD разполагат и с издръжливата гума в подметката, която подпомага доброто сцепление. Въпреки това са леки и удобни, където и да отида – от улиците, до студиото.

Ако търсите следващите си adidas NMD R1, нашите приятели от BUZZ са насреща. Благодаря ви, че четете моето блог стори и както винаги – за мен е удоволствие да споделям с вас моите открития.

 

До следващия път, бъдете смели и останете креативни!

Ciprian Ciulei 

Подобни статии