Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
15.05.2019.

BEND A KNEE TO 720 DEGREES OF VISIBILITY

Здравейте, хора, аз съм Adnan Bro и това е първото ми стори тук! Страхотно е, че съм част от crew-то и идеята за блог пост е малко нова за мен, което я прави още по-интересна. От малък обичам предизвикателствата и новите неща и затова този формат е идеален за мен.

Пролетта ни носи по-дълги дни, нови идеи и тенденции. Тъй като съм най-новият член на Buzz отбора, е логично и да пиша за свежото ново попълнение в семейството на Air Max – революционния модел 720.

Като човек, които има много любими модели маратонки, включително и Air Max, трябва да призная, че цялата вълна Завръщане в бъдещето / Throwback Future/ много ми харесва. Голям почитател съм на ретро стила, както в света на визуалното и създаването на видеа, така и във ми външния вид. А дизайнът на новия модел 720 е именно вдъхновен от легендарните силуети на 90-те и със сигурност ще усетите готината нотка на Miami Vice City, когато ги носите.

Това, което ги прави уникални, обаче е най-голямата air камера досега. Моделът има много различни цветове и всяка комбинация е уникална.

Самият модел дава възможност на дизайна да говори сам за себе си. Отсега нататък ”less is more” не е само израз, защото този модел обединява футуристичния минимализъм и най-голямата Air Max подметка.

Ако се чудите защо името е 720, числото е представя 720-те градуса, под които подметката е видима – 360 градуса хоризонтално и 360 градуса вертикално. И наистина, това е AirMax-ът на всички AirMax модели. Лично за мен – колкото повече въздух има под стъпалата ми, толкова по-добре. И не греша.

Няма значение дали правя YouTube видео, снимам се за Instagram или съм излязъл на разходка – този модел е готов за улицата. Повярвайте ми, улиците на Сан Андреас крещят за тези маратонки!

Това е всичко за днес. Надявам се текстът ми да ви е харесал и ще се срещнем скоро с нов. А дотогава, поздрави!

 

AdnanBro

Подобни статии