Mестоположение: BGR / bg
08/05 2019.
Blogger Pick

PASSION OBSESSION – NIKE AM 97

Здравейте, хора! Аз съм Векас, новият член на Buzz Crew. Аз съм певец и рапър от Баня Лука. Освен това се занимавам с продуциране, свиря на три инструмента и цял живот се занимавам с музика.

Днес ще си погорим малко за новия модел  NIKE AIR MAX 97 LX, защото е уникален и исках да го притежавам, веднага щом го видях.

Революционната Air подметка е представена на света в далечната 1978. Дебютът на Nike Air Max 1 е през 1987 с видима камера, която позволява на феновете да видят технологията зад комфорта. Две години по-късно Nike Air Max 95 показва камерата и в предната част на модела, а Nike Air Max 97 се появява с видима камера по цялата дължина на обувката. Тези маратонки създават новия стил в света на бягането и както подсказва и дизайнът им – линии подобни на вълни. Тези вълни все още са един от основните елементи в новите модели две десетилетия по-късно. Когато вляза в магазин BUZZ и взема в ръце модела 97, се питам „но защо?“. Дори и да нямаше толкова много интересни истории за модела, аз пак съм привлечен от тях заради комбинацията от цветове, дизайн, отразителна лента и още... Не е нужно да ги харесвате. Важно е, че аз ги харесвам.

Nike Air Max 97 LX имат класически дизайн на вълни с красиви извивки и цветна Max Air камера. Тези маратонки комбинират в едно цвят и стил, които са извън тенденциите. Имат необичаен син цвят с нюанси на лилаво, ако ги погледнеш от различен ъгъл. Въпреки че привличат вниманието, това не значи и че не могат да бъдат комбинирани с различни аутфити. А защото са от изкуствена кожа, са много лесни за почистване, което пък ги прави идеални за всеки сезон. Гумената подметка е много устойчива и дава допълнителен комфорт за стъпалото. А що се отнася до издръжливостта, те са на първо място и това е още една причина това е любимият ми модел. Когато нося тези маратонки, няма как да не забележа погледите на хората по улицата. Този уникален цвят няма как да остави никого безразличен.

Както е било и досега, Nikе не ме разочарова. Даже обратното – изумен съм от комбинацията между комфорт и външен вид. Независимо дали си излязъл на разходка и не си сигурен какво да облечеш, повярвай ми Nike Air Max 97 LX е смел избор и със сигурност ще изпъкваш. Още нещо, артистите - идолите на феновете – винаги се стремят да изпъкнат, да бъдат различни и да обмислят всеки детайл.  Nike правят нещата много по-лесни. Страхотна работа!

Поздрави,

Векас

Въведете коментар

Подобни статии

06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct.
2019.
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Ни...
string(0) ""
string(0) ""