Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
19.04.2019.

All in squad!

Stan Smith е ключов елемент в гардероба на всяко момиче. Въпреки  че първоначално са създадени като тенис обувки и са носени от френския тенисист Robert Haillet, Stan Smith счупват почти всички рекорди по продажби. Конкретно този модел е обожаван от момичетата по целия свят и особено във Франция.

Този бестселър, любим дори и на децата, е класическият adidas силует. Имайки предвид популярността и „бумът“ на модела, adidas не променя дизайна им от моментна, в който са в продажба. Единствената промяна е цветът в задната част, където е мястото на надписа Stan Smith и разбира се, цветът на моделите. Дизайнът е минималистичен и семпъл и това е поредната причина за популярността им. Можете да ги видите върху краката на модели, редактори, дизайнери по улиците в Париж, Милано, Ню Йорк до София в комбинация с прекрасни аутфити, чийто завършек са любимите ни Stan Smith.

Аз лично имам два чифта – класическите бели със зелено и черни. Това са маратонките, които съм носила най-много, но видът им не се е променил изобщо. Няма как да сбъркате с тях. Когато имам съмнения какво да облека, просто решавам да съм в моя Stan Smith аутфит и съм спокойна. Мога да ги нося със черно сако, класически дънки и бяла риза, а любимият ми тоалет е съчетанието с лятна рокля. Лесни са за комбиниране, защото не си обула някой много спортен модел и не трябва да внимаваш за детайлите. Stan Smith не само изглеждат страхотно, но са много удобни и всяка жена знае колко важно е това. Не мисля, че има нужда от още суперлативи, защото този модел е евъргрийн и никога няма да излезе от мода. А щом сме заговорили за мода, можете да видите моя ден с момичетата от Buzz Crew Suz и Iva. Ние сме отрядът от момичета!

 

Хохо

Beatrice

Подобни статии