Mестоположение: BGR / bg
10/04 2019.
Blogger Pick

THE BALANCE

Маратонките New Balance винаги са преплитали технологии и спортно ретро усещане. New Balance 247 е моделът, който се отдава напълно на идеята да обедини спорт и лайфстайл.

New Balance MS247 тежат малко повече като спортните обувки, но това не бива да ви спира да ги носите по всякакъв повод или с различни дрехи. Комбинацията от черна основа, бяла подметка и тъмночервено със сиви акценти ги превръща в най-лесното решение какво да обуете всеки ден. Като всички модели New Balance и този е много удобен, а годната част приляга перфектно по стъпалото.

Плоските връзки на New Balance MS247 създават усещането, че са аеродинамични. Този дизайн е създаден за най-динамичните хора, а гъвкавата му конструкция позволява да не се замисляте за комфорта си през целия ден.

С изчистения си минималистичен дизайн тези маратонки лесно ще се превърнат във ваш партньор, който няма да ви разочарова, а освен това маратонките позволяват и спокойно да ги нахлузвате и събувате.

Stay comfortable, stay cool, and stay awesome!

Jane  

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""