Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.03.2019.

FILA IS FINALLY HERE

Здравейте, хора, мина доста време, но това е така, защото чаках точно този момент. И сега се чудите – какъв е този момент? Това е моментът, в който мога да ви споделя, че Fila е вече тук! Всеки ден получавам поне по 3 съобщения в Instagram с въпроси от къде съм намерила любимите си FILA disruptor маратонки и всеки път съм се ядосвала, че се налага да отговарям, че няма къде да се намерят тук, защото знам колко е неприятно да разбереш нещо такова.

За радост на всички ни този проблем е разрешен от BUZZ. Освен класическият модел в бяло, са налични и още цветове, и съм сигурна, че няма да знаете кой да изберете. Но преди да ви кажа, кои са ми любими, ще ви споделя малко повече детайли за FILA, които се завърнаха триумфално миналата година.

Знаете ли, че марката FILA е по-стара от Nike, adidas и Puma? Започва живота си през 1911 година. Всички сме наясно, имайки предвид високото ниво, на което са в момента спортните артикули в света на модата, че това завръщане е напълно логично. В последно време най-ясно изразено е влиянието на Гоша Рубчински,, който може да бъде забелязан с логото на FILA на своите дизайни.

Що се отнася до самите маратонки, бях впечатлена от две неща. Първото, по което съм луда в момента, е високата подметка и второто – удобството. За мен това са най-удобните маратонки, които съм носила и изглеждат страхотно. Независимо дали носите по-голям или малък размер, няма как да не изглеждат уникално. Розовият цвят е перфектен за пролетта, и веднага се зарадвах, когато го видях. Но ако искате нещо, което да комбинирате по-лесно, изберете белите и няма да сгрешите. Аз нося моите във всякакви комбинации – с неонови чорапи или сака. Възможностите за комбинации са безкрайни.

До следващия път, наслаждавайте се на слънчевите дни и ми кажете какво мислите за новите си маратонки

Подобни статии