Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.03.2019.

ALWAYS BE WHO YOU ARE IN P.O.D.

Здравейте, хора! Аз съм Хана, момичето, което може би сте виждали по улиците на Сараево в Instagram. Ако не сте, това е перфектният момент да се опознаем. Като за начало ще споделя с вас една от дълго продължилите и искрени връзки, които съм имала – тази със спортните обувки.

Като почитател на 90-те и искрен любител на маратонки, новите adidas P.O.D. са истинска изненада! Комбинацията от винтидж дизайн и полъх от съвременният живот е това, което прави adidas P.O.D. моите нови любими маратонки!

Отвъд страхотния дизайн, създателите на този модел са обърнали специално внимание на комфорта и мисля, че ще се съгласите с мен, че това е отправната точка при избора на маратонки. P.O.D. са толкова добри, защото мога да комбинирам различни по стил дрехи. adidas P.O.D. използват технологии на спортни маратонки, но са естетически, за да подхождат на стила на града. Винаги ще ме видите облечена в ърбън стил. Независимо дали съм с рокля, дънки или спортен екип – зависи как се чувствам този ден. Но каквито и да са емоциите ми, акцентът в моя външен вид винаги остават маратонките.

„Стилът е това да знаеш кой си и какво искаш да каже“, а с този модел посланието е ясно – да се чувстваш удобно в обувките си не означава, че не може да проявиш добър вкус и да изразиш себе си! adidas P.O.D. може и да не е моделът, който всички обичат, но точно в това е чарът му – да притежаваш маратонките, които привличат внимание и се отличават на улицата.

Чао засега, до следващия блог,

Хана   

Подобни статии