Mестоположение: BGR / bg
13/03 2019.
Blogger Pick

Straight out of the box

Хубавият дизайн е едно от нещата, които очаквам от компания като Nike и никога не съм разочарован. Като фенове понякога дори получаваме повече, отколкото сме очаквали, що се отнася до креативност и стил. Толкова много се развълнувах при появата на новия модел, който BUZZ ми представиха, че забравих да се представя. Аз съм El Nino, вашият водещ за днешното стори.

Готови, старт! Представям ви Nike Air Max 97, които идват при феновете обвити в история, качество, иновации и този път са вдъхновени от нещо неочаквано – кутиите, които Nike използва за доставките си. Цветовете на обувките са в топли кафяви тонове, с различни текстури – от мека и гладка кожа до красив тъмен велур.

За да остане в стилистиката на кутията за доставка, Nike се развихря и със символите и с големия баркод с посланието „Благодарим ти за поръчката“ под прозрачната подметка по дължината на обувката. Езикът разполага и с гайка за по-лесно обуване, която наподобява тиксото, което Nike използва за опаковането на поръчките си, а логото е поставено върху прозрачен стикер. На гайките в задната част на обувката е изписано Air Max заедно с елемент, подобен на баркод, които обвързва цялостния дизайн в едно.

Air Max 97 е превъплъщение на чистия индъстриъл дизайн, създаден без никакви компромиси, и представя успешно силата на Nike, посветена на запазването на емблематичните силуети съвременни и привлекателни години след първоначалното им пускане на пазара.

Ще ви оставя с моето заключение. Nike е брандът, на който разчитам да ми даде нужния “Air” във вид, обвит в съвършенство.

Пожелавам ви всичко най-хубаво.

 

Peace!
El Nino

Въведете коментар

Подобни статии

22.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Здравейте от мен - DJ Akasha. Аз съм DJ и организатор на различни Хип Хоп събития под шапката на платформата Rock On Jamz. От скоро съм част от &nb...
07.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, братя и сестри от снийкър културата! Отново е онова време от годината, когато слънцето блести ярко и силно, готините вайбове са навсякъде около на...
01.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, хора :) липсвах ли ви? Отново съм тук и този път ви представям любимите ми обувки за лятото - Puma Thunder. Може би се питате защо са ми любими и ...
string(0) ""
string(0) ""