Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.02.2019.

Keep it classy

Здравейте, хора! Време е да се поопознаем малко повече. Знаете, че си падам по модата, архитектурата и изкуството като цяло. Всеки мой ден е толкова динамичен, изпълнен с креативни дейности и всякакви форми на изкуство. Затова ще използвам възможността, за да ви представя моето ежедневие и една от любимите ми спортни марки – adidas.

Когато става дума за качество и дизайн, adidas е брандът, който никога не ме е предал. Това е и брандът, който е бил с мен през всички етапи от живота ми – от първите ми стъпки, през порастването, пубертета, в спортуването и всякакви други дейности. Това остава така и досега. аdidas е част от ежедневието ми, което включва и изкуство, мода, музика, дизайн.

Този блог пост има за цел да представи класиката adidas I-5923. Той е в няколко цвята и моят избор е пастелното розово с бели детайли, което напълно съвпада с ежедневния ми гардероб в черно, бяло и бежово.

Това, което привлече вниманието ми към този модел на adidas, освен лекотата и комфорта, е семплият винтидж дизайн. Iniki или със съвременното си име I-5923 е вдъхновен от 70-те и 80-те (моделът е снабден с подметка от пяна, разпознаваемите 3 ленти отстрани, разтегателна мрежа и няколко кожени детайла).

I-5923 е класически модел със семпъл и минималистичен дизайн, който винаги е актуален. Това, което е наистина важно за мен, е изчистеният силует, който е лесен за комбиниране и дава възможност да се заиграеш с аутфитите за през деня и вечерта. Можеш да адаптираш модела към всеки стил и повод. Това е перфектната обувка за сухо време и също за хора, които като мен, са на крак от сутрин до вечер!

Забавлявайте се през тези хубави дни с вашите adidas I-5923 до следващия блог пост!

 

ХО

Ина

Подобни статии