Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.02.2019.

Some shoes make you feel like there is nothing impossible

Здравейте,

Аз съм Звезди от блога Mint Stories. Моето виртуално пространство за творчество, вдъхновение, обмяна на идеи, мисли и нови пространства. Може би с някои от вас вече сме се срещали и преди тук, защото от известно време съм част от Buzz crew-то (по-нежната половинка на нашето crew) заедно с невероятните момчета Калин, Alex P, SkilleR, и DJ Doncho.

В блога ми се фокусирам върху фотографията, пътуванията и модата. А най-интересното в един мой работен ден като “блогър” е възможността да го контролирам изцяло - от това кога да започне, до това кога да приключи, какво точно да се случи, къде, как, с кого и защо. С времето разбрах, че когато работиш сам за себе си, даваш много повече. Занимавам се допълнително и с маркетинг, реклама, бранд мениджмънт, изграждането на визия и посока за други брандове. Харесва ми, че винаги има какво ново да науча, срещам се с много интересни хора. И да, обичам работата си, наистина!

Мисля, че страстта ми към фотографията зароди интереса ми към модата, харесва ми да измислям визии спрямо различните концепции и идеи на дадена фотосесия, целият процес на създаване е магнетичен. Не знам дали обичам да съм повече пред или зад камерата, но определено, както композирането и създаването на кадрите, така и структурирането на дадено облекло, бих го нарекла хоби и удоволствие.

Собствения си стил бих определила като непринадлежащ изцяло към модните тенденции, практичен, basic, минималистичен, постоянно развиващ се. Във визията си обичам да поставям акцент върху обувките. В момента любими са ми New Balance 997H, които заемат ключово място в ежедневието ми тази пролет.

Във визията си държа на всичко да изглежда изрядно в рамките на разумното, разбира се, но не съм и от хората, които биха си развалили настроението, ако съм се поляла с кафе или изцапала с нещо, докато съм навън. От няколко години залагам на практичното пред модерното. Не съм от хората, които толкова лесно се променят, особено ако съм открила себе си в нещо, но и никога не казвам никога.

Тов, с което се чувствам най-добре са панталони с висока талия, широка бяла риза, светло деним яке и любими New Balance, с които да покоря света.

Харесва ми в New Balance 997H, че точно този модел ме връща някак носталгично и набързо към детството ми, когато всичко беше по-безгрижно, розово и бяло, тогава имах подобен унисекс модел. Спомням си, че и съседското момче имаше същия чифт маратонки като моя и всеки път ме настъпваше, за да видя, че са ни еднакви. Мисля, че беше някакъв момчешки начин да ми покаже, че ме харесва.

А всъщност детайлите New Balance 997H са толкова семпли, изчистени, че чак пристрастяващо симпатични.  Когато ги нося на улицата имам чувството, че няма нищо невъзможно. Не ми пречи да ги нося с костюм с панталон с висока талия и сако, с малка черна рокля, с деним и отново да ме карат да се чувствам добре.

Винаги си припомням, че няма значение кой как се облича, какво иска да каже с това, или какво демонстрира, най-важно е как се чувства в собствената си кожа, без да му се налага да дава обяснение за това.

До нови срещи,

 

Звезди

Подобни статии