Mестоположение: BGR / bg
20/02 2019.
Blogger Pick

Some shoes make you feel like there is nothing impossible

Здравейте,

Аз съм Звезди от блога Mint Stories. Моето виртуално пространство за творчество, вдъхновение, обмяна на идеи, мисли и нови пространства. Може би с някои от вас вече сме се срещали и преди тук, защото от известно време съм част от Buzz crew-то (по-нежната половинка на нашето crew) заедно с невероятните момчета Калин, Alex P, SkilleR, и DJ Doncho.

В блога ми се фокусирам върху фотографията, пътуванията и модата. А най-интересното в един мой работен ден като “блогър” е възможността да го контролирам изцяло - от това кога да започне, до това кога да приключи, какво точно да се случи, къде, как, с кого и защо. С времето разбрах, че когато работиш сам за себе си, даваш много повече. Занимавам се допълнително и с маркетинг, реклама, бранд мениджмънт, изграждането на визия и посока за други брандове. Харесва ми, че винаги има какво ново да науча, срещам се с много интересни хора. И да, обичам работата си, наистина!

Мисля, че страстта ми към фотографията зароди интереса ми към модата, харесва ми да измислям визии спрямо различните концепции и идеи на дадена фотосесия, целият процес на създаване е магнетичен. Не знам дали обичам да съм повече пред или зад камерата, но определено, както композирането и създаването на кадрите, така и структурирането на дадено облекло, бих го нарекла хоби и удоволствие.

Собствения си стил бих определила като непринадлежащ изцяло към модните тенденции, практичен, basic, минималистичен, постоянно развиващ се. Във визията си обичам да поставям акцент върху обувките. В момента любими са ми New Balance 997H, които заемат ключово място в ежедневието ми тази пролет.

Във визията си държа на всичко да изглежда изрядно в рамките на разумното, разбира се, но не съм и от хората, които биха си развалили настроението, ако съм се поляла с кафе или изцапала с нещо, докато съм навън. От няколко години залагам на практичното пред модерното. Не съм от хората, които толкова лесно се променят, особено ако съм открила себе си в нещо, но и никога не казвам никога.

Тов, с което се чувствам най-добре са панталони с висока талия, широка бяла риза, светло деним яке и любими New Balance, с които да покоря света.

Харесва ми в New Balance 997H, че точно този модел ме връща някак носталгично и набързо към детството ми, когато всичко беше по-безгрижно, розово и бяло, тогава имах подобен унисекс модел. Спомням си, че и съседското момче имаше същия чифт маратонки като моя и всеки път ме настъпваше, за да видя, че са ни еднакви. Мисля, че беше някакъв момчешки начин да ми покаже, че ме харесва.

А всъщност детайлите New Balance 997H са толкова семпли, изчистени, че чак пристрастяващо симпатични.  Когато ги нося на улицата имам чувството, че няма нищо невъзможно. Не ми пречи да ги нося с костюм с панталон с висока талия и сако, с малка черна рокля, с деним и отново да ме карат да се чувствам добре.

Винаги си припомням, че няма значение кой как се облича, какво иска да каже с това, или какво демонстрира, най-важно е как се чувства в собствената си кожа, без да му се налага да дава обяснение за това.

До нови срещи,

 

Звезди

Въведете коментар

Подобни статии

18.
Sep.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, хора, В този блог ще ви представя моите нови любими кецове - перфектните, готини, сладки и тренди adidas Samba Rose. Ще ви разкажа за тяхната мно...
04.
Sep.
2019.
Blogger Pick
Хората, които ме познават, знаят колко много обичам Air Max. Нося ги постоянно и честно казано, не мога да си представя и ден без да съм с тях. Имам доста в ...
28.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Носталгията по 90-те. За музиката и стила на ерата. Така мога да опиша емоциите си в последно време. Когато навлязох в хип-хоп света, започнах все повече да ...
string(0) ""
string(0) ""