Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
13.02.2019.

One Premium Story

Хей модни поклонници, мина известно време от последната ни среща!

Не съм забравила как да пиша, но изглежда, че когато духнеш свещите на 30-тия си рожден ден и си пожелаеш нещо, обикновено става дума за повече свободно време през деня, месеца и годината. И в запълнения график за свободно време, пътят към клавиатурата е малко по-труден.

Трябваше да си дам време, да поема въздух дълбоко. И когато казвам въздух, аз имам предвид Air Max! Air Max 1 се завръща в града, в любимия ми оттенък на зеленото. Цветът, който липсва от градските улици и дървета в тези мрачни дни.

Написах първата си история в блога за Buzz Sneakers Station през 2016 г. и първите маратонки, закупени в Buzz за този случай бяха Air Max 1.

Първият Air Max 1 се появява много преди това, преди около 30 години, с идеята на Tinker Hatfield да направи вътрешния дизайн видим отвън. Създадени са по модела на Центъра Помпиду в Париж. Идеята на Nike да наеме архитект за дизайн на маратонки не е толкова странна, като се има предвид факта, че имаме астро-учен Марион Франк, на когото да благодарим за функционалността на въздушната камера в Air Max.

Air Max 1 Premium е толкова свеж с този цвят на бор, че почти мирише на Pino Silvestre. Запозната съм с комфорта, който предлага, и слънчевият февруарски ден крещеше за тях. Г-н Арчибалд, новороденото кученце ми помогна безкористно.

Между другото, когато става въпрос за нови неща, трябва да бъде обявено събитие. Отново в Белград ще се проведе един от най-големите регионални хип-хоп фестивали "2Ho4Stage Fest". С подкрепата на Buzz Sneaker Station ще се радваме на тридневна разнообразна програма в градския Dorćol Platz. Освен известни MC като Franky, Indigo, Contra, Candy, музикални групи Bad Copy и Sizip, фестивалът ще бъде домакин на много известни танцьори, графити артисти и диджеи. Там ще има и sneakerhead среща, за да покажат ценни колекционерски модели, следва ъгъл за чисти обувки, базар, кът за игри, демонстрация на бръснари и татуисти, битки, работилници за рисуване и танци и много други интересни неща!

Билетите вече са в предварителна продажба. Какво повече мога да кажа на всички вас, урбанисти, любители на уличната култура, освен това - ще се видим на 22 и 24 февруари в Белград!

 

Lex

Подобни статии