Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.02.2019.

Puma toys for girls and boys

Здравейте, готини читатели! Здравейте, Buzz Sneakers! Хубаво е да се завърна в  този момент, посветен на игри, с Puma RS-X Toys и страхотните им цветове. Напоследък пътувах до различни дестинации, но този модел ме води на съвсем различно място, когато сме били деца и нещата бяха някак по-лесни.

Да се движиш напред винаги е свързано с малките дози щастие, които ти помагат да преминеш през трудните дни. В днешно време нещата, които ме карат да се усмихвам, са ярките цветове и смелите силуети, шарените парчетата, зашити нестандартно, но все пак изглеждащи като едно цяло около крака ми. Когато прокарвам ръка по силуета, мога да усетя преминаването на материите от велур към мрежа, към кожа, към канава, към пяна, от по-тънки към по-плътни, от затворен към дишащ, от  устойчиво и пропускливо до гъвкаво и меко. Ако сте си мислели, че Puma RS-X Toys са просто маратонки, грешите – Toys са празник за сетивата.

Те са емблематични. Когато ги видиш, знаеш, че са вдъхновени от 80-те. Този нов поглед върху дизайна на десетилетието пасва идеално на Puma RX-S Toys като част от последните тенденции в индустрията. Мисля, че това е начинът на Puma да каже „ Ние вече познаваме елегантността, сега ще бъдем смели, за да ни забелязват!“ Поздрави за резултата, защото са го постигнали по правилния начин – създавайки съюз между познатите технологии за бягане с дишащите материи, с меките подметки за комфорт и гумирана външна част за добро сцепление. Обувката прилепва по крака, благодарение на връзките, и ти позволява да преминеш от почивен към тренировъчен режим без затруднения. Искрено оценявам и възможността за сваляне на задната част на петата, което е от полза за по-непретенциозните.

Въпреки че тук все още е зима, моите Puma RX-S Toys внасят топлина и цвят в света около мен поне до следващата история. Футуристичното ретро е тук и се надявам да остане за по-дълго. Ние сме твърде креативни, за да бъдем в плен на времето – ние ще го създадем.

Благодаря ви, че отново сте тук. Пожелавам ви цветен ден!

 

Ciprian Ciulei

Подобни статии