Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.01.2019.

RETRO IS THE NEW BLACK

Време е 90-те да се завърнат!

Влюбих се в adidas Falcon от пръв поглед. Всеки, който ме познава, знае, че съм фен на adidas завинаги. Този модел ме спечели не само с дизайна си, но и с лимитираната серия, посветена на жените. Като човек, който силно вярва в предоставянето на повече възможности за изразяване на жените и откриването на собствената красота отвътре, виждам създаването на тази колекция като стъпка в тази посока. Точно това направи adidas с модела Falcon.

Любопитно е, че това е подобрената версията на модела Falcon Dorf от 1997, но сега дизайнът е нов и веднага привлича вниманието.

Цветовете са изцяло в стила на 90-те и това прави Falcon възможен за комбинация с различни аутфити. Също така мога да гарантирам, че това са едни от най-удобните спортни обувки, която съм носила някога.

adidas Falcon могат да бъдат носени от сутринта до вечерта и също така привличат вниманието като моделът, който носи духа на различна ера. Никой не беше изненадан, когато избрах Falcon, защото в последно време винтидж стилът все повече се появя в гардероба ми и в начина ми на живот. Ако сте почитатели на всичко ретро като мен, този модел е точно за вас. Бъдете себе си, бъдете различни, защото това, както и  adidas Falconникога няма да излезе от мода.

Наслаждавайте се на всяка стъпка, която правите в тези обувки до следващата ни история.

Dziv

Подобни статии