Mестоположение: BGR / bg
09/01 2019.
Blogger Pick

DIFFERENT, YET THE SAME

Хората са различни по всевъзможни начини и е супер трудно да си представиш, че двама напълно противоположни човека, всъщност могат да са много близки. Това, което ни отличава един от друг е начинът, по който гледаме на света. Впечатляваме се от разнообразни неща, всеки има своите интереси и просто имаме различни представи за красотата. Именно това прави хората и средата ни красиви. Представяш ли си, колко щеше да е скучен светът, ако всички бяхме еднакви?

Освен съществуващите различия, имаме много общо с хората, които са част от живота ни. Например, с теб се съгласяваме, че изборът на маратонки е най-добрият начин да изразим не само стилът, но и личността си. Може би се чудиш защо харесваме Nike Air Force? Има много отговори на този въпрос. Моделът е пешеходна легенда още от пускането му през 1982 година. Днес, след толкова години, този модел все още е кралят на уличната мода. Докато тенденциите идват и си отиват, Air Force остават! Поради отличното си качество и издръжливост, комфорт, лесна поддръжка и отличен дизайн, кецовете Air Force са тези, към които с удоволствие се връщаме.

Ако още се чудиш кой цвят да избереш, този модел се предлага в два основни, но с еднакви златни детайли. Независимо дали ще заложиш на неустоим черен или нежен бял цвят,  сме сигурни, че ще обикнеш Air Force-ките. Въпреки, че това са кецове, които могат да се съчетаят с всичко, най-много ни допада да ги носим с кежуъл аутфити. Винаги има различия, но опитай се да работиш в екип, екип, който никога не губи.

Така че, бързай към най-близкия магазин Buzz и се изтупай с новите Force, идеалени за всеки сезон.

 

Love,

Minea & Selma

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""