Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.12.2018.

Be the PUMA for the holidays

Празниците наближават, а с тях и задължителните партита - корпоративни и с приятели. Неизменна част от това време на годината е и въпросът: Къде ще си на Нова година?

И точно сега е най-подходящият момент да освежиш гардеорба си с нов чифт кецове. Спокойно, не е нужно да търсиш, защото ние вече сме ги намерили - Puma Suede Heart Athluxe.

Достатъчно изискани за парти и перфектни за градска разходка. Този модел може да бъде съчетан с всичко, казваме го от личен опит. Идеалната спортна обувка е важна част от пъзела при създаването на впечатляващ стайлинг. Много честно ни се налага да оставим роклите в гардероба, само защото не си подхождат с кецовете. В този случай обаче не е така. Смело кажи ДА на роклята, защото идеалното допълнение към нея са Puma Suede Heart Athluxe.

Puma буквално ни спасяват, защото доказват, че е възможно да съчетаеш рокля с кецове и да изглеждаш безупречно. Комфортът идва без компромиси, нужен ти е дори когато трябва да си фенси. Очертават се много празнични нощи с танци, скачане и динамика и нямаме търпение да ги посрещнем, защото знаем, че Puma Suede Heart Athluxe ще издържи на ритъма ни.

Puma Suede са най-известният модел на марката. Успехът на бранда щеше да е два пъти по-малък, ако не бяха създали тази серия. Като част от уличната култура през ’80-те години на миналия век, Suede изиграва съществена роля в някой от най-значимите събития за времето. Сам по себе си Suede Heart е иконичен модел, а очарованието и им е вързано с голяма Suede панделка. Велур със сатенени връзки с дързък животински принт е дизайнерско решение, което придава елеганта и женствена линия на модела. Всичко от което имаме нужда за празниците е събрано в Puma Suede Heart Athluxe. Както вече споменахме, супер подходящи са вечерни тоалети, но и за ежедневна употреба с дънки и суичър. Този модел е нашият десерт и основно ясние за тазгодишния моден пир.

Честно, нямаме търпение да ги обуем и с танцова стъпка да се гмурнем в празнични партита. Suede Heart са най-очарователното парти другарче и ще бъдат с нас, когато казваме довиждане на невероятната 2018-та и здравей на бъдещето през 2019-та. Нямаме представа какво ще ни донесе тя, но и нямаме търпение да разберем. Готови сме!

Весели празници.
С любов,

Суз и Ива

Подобни статии