Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
29.11.2018.

Любимите на всички времена : NIKE AIR MAX 90

Разнообразието от кецове е огромно, дизайните се променят ежедневно и неслучайно са едни от най-предпочитаните модели, когато става въпрос за обувки. Днес, когато имаме толкова голям избор е адски трудно да намерим уникален начин, с който да се отличаваме. А ако си отдаден на модата - този избор стара дори по-труден. Как да вземеш най-доброто решение сред стотици модели, които харесваш? Кецовете трябва да подхождат на характера ти, но и да са финалният щрих към аутфита ти. Все пак трябва да са точните и откъм комфорт, защото ще си по цял ден с тях и в тях. Но веднъж намериш ли перфектния чифт - трудно ще му изневериш. Новите Air Max 90 са моята любов от пръв поглед. Любим цвят, добре позната линия и комфорт типичен за тях, са само част от причините да се превърнат във верен съмишленик на градския човек.

Nike Air Max улеснява избора на хора, които залагат основно на комфорта и удобството и очакват висококачествена обувка, която освен всичко друго е красива и надеждна. Air Max 90, както показва и номерът на модела, са направени през 90-те години на миналия век. Моделът се превръща в абсолютна класика и много бързо става задължителен за всяка колекция на истинските фенове. Това, което ги прави легендарни е, че изглеждат наистина добре и имат спортен характер, освен това ти дават свободата да си винаги в крак с всеки тренд.

През последните три десетилетия има неизброим брой вариации на Air Max. Съвсем сериозно - тези кецове нямат нужда от реклама. Те са реклама сами за себе си. Сигурна съм, че си носил/а такива и с нетърпение очакваш следващите. В този ред на мисли, скачай в стария си чифт Air Max и отивай да търсиш новите, защото 90-ките се завръщат по-добри от всякога.

 

Selma

Подобни статии