Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.11.2018.

SF История / История за SF / SF Епизод

Хей, хора. Удоволствие е отново да пиша за блога и то особено, когато трябва да си поговорим за една модерна класика. Настанете се, облегнете се удобно и ми позволете да ви излея мислите си по иконичните Nike SF Air Force 1 Mid.

Първо искам да отдам заслужено внимание на невероятния цвят - наричат го  червена дюна и изглежда като да е вдъхновен от задагъчната повърхност на Марс, общо взето моделът е като излязъл от научнофантастичен филм, както и SF в името предполага. Впечатляващата комбинация от кожа и мрежа превръща Nike SF Air Force 1 Mid в супер практична и комфортна обувка, която съвсем спокойно можеш да носиш на всякакви поводи. Светлокафявата подметка е проектирана с мисъл, да създава комфорт и да се възползва на макс от Air Max технологията. Това, плюс ергономичния дизайн, който всички добре познаваме и обичаме, създават точно онова усещане, което аз наричам “да стъпваш по снежинки”.

Обикновено дните ми са подреден хаос - налага ми се да жонглирам между непредвидените срещи, нормалния ми график и света на музиката, което от означава, че ми се налага по няколко пъти на ден да сменям аутфитите. И едното води до другото. Обичам високи кецове, но това, което най-малко обичам е да отделям време и внимание на връзките им. Тук Nike SF Air Force 1 Mid изскачат с решение, което решава моя проблем - двойният цип на глезена, дар от невероятните дизайнери, за който ще съм им вечно признателен. Не само, че изглежда страхотно и е практичен, но придава на обувката вид на инжинерен шедьовър. С тези ципове стъпалото се чувства абсолютно на място и можеш да регулираш усещането с черната велкро лента в зависимост от това какво предпочиташ - по стегнато и подсигурено или пък по-отпуснато.

Вярвам, че времето прекарано в четене на размислите ми е било приятно и навярно съм успял да те убедя, че този велик модел има място и сред твоята лична колекция. Знаеш къде да ги намериш - всеки магазин BUZZ, където ще откриеш всички размери и цветове, защото класиките на умират.
Доскоро, пожелавам ви да разхождате подметките си по чисти тротоари и да останете верни на себе си.

Peace,
El Nino

Подобни статии