Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.10.2018.

May the Force be with you!

Хей, хора! Знаем се от града нали? Нека се представя - аз съм новото старо попълнение в BUZZ крюто. Казвам се Марина и за старт съм избрала нещо ново. Давам малък жокер -  това “нещо ново” е от семейството на Nike Air Force 1.

Хората, които ме познават, знаят и колко много обичам Nike. Първите ми снийкърси бяха Nike и освен това съм дете на 90-те, родено в сръбския град Земун. Е, това трябва да обяснява всичко.

Едни от кецовете, без които не мога да съществувам са “форсовете”. Те не са само блогърският ми избор, но и ежедневният такъв и точно поради този факт, следващите редове са посветени на тях.

Връзват се с всеки аутфит, особено ако залагаш на неутрални цветове. Аз самата обикновено избирам бели или бежови, макар в колекцията си да имам и бебешко розови. Без значение от модела, всеки Force си има своята яка страна.

От 1982 насам, почти нищо не се е променило. Първият Force е със странични връзки, което днес не е на фокус, но кой знае, дизайнерското решение може и да претърпи своето завръщане. Оттогава до днес са произведени над 1 800 разцветки и спокойно може да се каже, че положението е излязло от комфортната си зона - логото на Nike в леопардова щампа върху бяла обувка, лилава кожа с тюркоазено лого, бомбе от алигаторска кожа… Доста шик, а?

Най-отличителният елемент в историята на Air Force е металната пластина на връзките. От 1982 формата и материалите се менят, но гравираното на нея си остава - AF1 отпред и ’82 отзад. За мен това си беше откритие, защото адски уважавам, когато нещо се запазва във времето и не променя качеството си, а само го подобрява.

Пиша ви това, за да оповестя появата на нова Air Force звезда, а именно Nike Air Force 1 Sage low, подобрен модел специално за нежната част на човешкия вид. Подметката е по-напомпана и висока, обувка е по-тясна и нежна, което я кара да изглежда като по-красивата сестра на класическия Air Force модел. Аз лично ги о-бо-жа-вам. А вие?

Марина  

Подобни статии