Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.09.2018.

Велурените платформи, известни още като “есенни обувки”

Обичам всяко ново начало. Първите стъпки и началото на всяка история са специални по свой си начин. А за мен стартът на колаборацията с Buzz sneaker station е  най-важният момент от тазгодишните ми приключения.
Това е. Планът за годината е изпълнен.

Когато дават възможност на sneaker lover да прави ревюта на кецове, е… това може да отнеме известно време, но за днес просто ще отбележа какви са моите изисквания за перфектния чифт.

Между другото - аз съм Ива, позната още като @unicorndomination6

Дълго време търсих кецове, специално създадени за нежните дамски стъпала, вдъхновени от гръндж движенията през ’90-те, но да са деликатни и качествени, меки и същевременно бунтарски.

И тогава, през септември 2014-та, Рияна беше забелязана да разхожда специално направени за нея кецове (creepers). На следващия ден дивата се появи с друг къстъмизиран модел, дизайниран за нея от не кой да е, ами от самия Mr. Completely. Ето така платформите се завърнаха в модните тенденции. Така и аз самата открих “перфектния чифт”. Дамските ’Suede platform bling’’ кецове са създадени под влиянието на деветдесетарското гръндж движение, но днешната им популярност се дължи основна на Puma, които всеки сезон пускат нов модел от серията.

Този конкретен модел има горна част с шарка на антилопа и перлени елементи, които са впечатляващ заместител на традиционните дупчици за наниз. С тези елегантни детайли в комбинация със здравината и издръжливостта, обувките се превръщат в луксозна симбиоза между гръндж и шик.
Несъмнено тези кецове са олицетворение на настоящия ми стил - бунтарски, но все пак лек и актуален.

Убедена съм, че ще ги нося на предстояща приятелска сватба, защото няма по-блажено чувство от това, след часове наред танци, да свалиш токчетата и да се плъзнеш в удобни кецове. А Puma Suede Platform Bling са идеални за целта.
Бляскави, шик, нежни и тренди - задължителни този есенен сезон.

 

C ya soon squad,

Yours Unicorn Domination.

Подобни статии