Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.08.2018.

Гравитацията преодоляна!

Бийтбокс динамото Skiller и високият скок с New Balance 597

Понякога се случва за 30 дни да имам 24 концерта в 9 държави на 2 континента.  Както сe случи през последния месец.
Аз се кефя на динамични, технични и много ритмични неща. Очевидно е, за да живея с бийтбокса. Веднъж се майтапехме, че ми викат „Бързата уста на Изтока“ и един мой приятел диджей измери с една програма колко удара в минута правя. Бяха много, наистина не помня точно колко.

Това е моят стил – бързам, винаги, по много, държа ритъм и темпо.
Направо не мога да си го представя без да ми е удобно. Независимо дали прескачам между Европа и Азия или просто имам обикновен ден в София.

И за това се чувствам супер с моите New Balance 597 –  страхотно е, колкото и да се налага да бързам през всичко, което трябва да свърша.

Това сигурно е най-леката маратонка на света. Тайната е в подметката й – иновативната REVlite – по-лека е с около 30% от останалите такива с пяна. И осигурява страхотна защита на крака. Без значение дали вървиш, тичаш или просто...скачаш.

В същото време New Balance 597  изглежда стилно и мога да се появя навсякъде.  Мога да си взема и наградата отнякъде (Благодаря! J), мога и просто да тичам по задачи, а след това да се озова на парти или на работна среща.

Харесва ми да съм много активен, всеки ден, 7 дни в седмицата. Това са най-силните ни години и трябва да действаме яко, за да се развиват нещата!

За това е важно да вървим уверено. Аз го правя с New Balance 597.

Catch me if you can

Skiller

 

 

Подобни статии