Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Здравейте, скъпи хора, здравей фотоапарат, здравей мой Adidas! Аз съм Ciprian Ciulei, връщам се за втори път при Buzz Crew, за да пазнувам и да ви разказвам за марката с три ивици. Ние сме тук днес с една мисия - да ви подготвим за училище! Никога не е късно да се образовате и макар че може да съм малко стар за училище, определено не съм стар за „old school” . Знаеш за какво говоря, това са класиките, които никога не остаряват, това е Adidas Superstar!

Казвам, че е време за урока по история и ние имаме с какво да се похвалим. Първоначално въведена в баскетболното игрище през 1969 г., Adidas Superstar отбеляза 49-годишнината си тази година! Половин век, искам да кажа ... помислете, влизате в магазина за маратонки, виждате ги и ви очакват по същия начин, по който са омагьосвали родителите ви. Този модел бързо ускорява пътя си до улиците и през 80-те години вече е бил много популярен. Хип-хоп бандата RUN DMC обявява Adidas Superstar за своя моден избор и дори им посващава песен, наречена "My Adidas".

Наистина се наслаждавам на тези маратонки, те са подходящия избор за всяко облекло, правят добро впечатление при фотографски заснемания от всякакъв ъгъл, а също така стават за страхотна, осигуряваща комфорт работна обувка. Сега, когато училището наближава и аз знам, че искате да вървите по неговите коридори със стил, а след уроците да правите баскетболни забивки, ви казвам... 49 години изследвания са допринесли за нещо още по-добро, затова изберете правилното, разчитайки на вашия Adidas Superstar.

Ще ги намерите във всеки магазин на Buzz във всеки един момент, защото ние, екипа, чувстваме, че е мястото им да е бъдат на тази стена!

Благодаря ви, че бяхте с мен за новата история на блога.

Желая ви креативен ден.

Ciprian Ciulei.

Подобни статии