Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
11.07.2018.

Голямото начало

Ясно е, мисля, че нашето crew живее, диша и се вдъхновява от улиците. Тук срещаме всичките си истории, изживявания и приятели. Тук сме в играта. Животът нямаше да е същият без играта, а играта нямаше да е същата безедни обувки. Те са голямото начало, началото на един гигант. Те са Air Jordan 1 Mid Gym Red Black.

Историята на тези кецове е зашеметяваща. Това е история за страсти, голямо его, за създаването на една марка и раждането на една култура. Моделът е пуснат в продажба в края на 1985 г. В този момент Nike от доста време се опитват да привлекат младата звезда на американския баскетбол Michael Jordan. Обещават му различен и вълнуващ дизайн и ниска подметка, през която да може да усеща баскетболното игрище. И успяват да удържат на обещанието си, въпреки абстрактните изисквания на Michael Jordan.

Когато нося Air Jordan 1 Mid, се чувствам едно с улицата. Комбинацията от кожа и велур носи специален комфорт, а обувките остават все така иконични. Улиците ме отведоха при готините хора от Buzz. Там си създадох супер Jordan вид, започвайки от кецовете. Цветът е идеален за мен. Перфектен за града, залят от летни бури. Air Jordan Mid 1 са история и страст, обединени в безупречна форма, която става все по-добра с времето. Тенденциите отминават, но тези обувки остават ненадминати.

Това беше за днес. Ще се срещнем отново в следващата Buzz Crew история, а защо не и в магазините на Buzz.

 

Peace,

El Nino

Подобни статии