Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
27.06.2018.

SUMMER MOOD

Не знам за вас, но аз обичам тази лятна еуфория, която за мен започна преди известно време с настъпването на любимия ми сезон. Струва ми се, че всяко лято се сблъсквам с ново настроение, когато става дума за стил. Това може да се счита за проблем, защото започвам да търся нови екипи, които предварително знам, че няма да мога да използвам следващото лято. Ето защо се опитвам винаги да си  купувам обувки, които са прости, класически и мога да ги нося през следващата година. И тези обувки са най-красивите.

Аз съм толкова обсебена от обувките,  че когато ми харесва нещо, винаги купувам поне два цвята. И това отново се случи с най-готините чехли NIKE - бели и бежови.

Най-важното за мен е комфорта и разбира се това което най-много ме привлече, е че изглеждат страхотно на краката ми. Този сезон BUZZ има разнообразие от дамски чехли, много повече от миналата година. И тези чехли ще продължат да бъдат актуални и идните години. В момента са на краката ми и докато разглеждам Миконос. Аз ги нося по цял ден. Влязох с тях във водата, съчетавам ги с рокли и ризи и мога да ви кажа едно нещо - те отиват на всичко. Особено белите. Така че, няма значение каква еуфория ще ме хване през следващото лято, те ще бъдат част от моето облекло със сигурност, защото тези чехли NIKE не остаряват.

Изпращам ти тон целувки от Миконос до следващия път.

Уна Кърлич

Подобни статии