Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.05.2018.

Katrina, знаеш за кого става въпрос!

Когато той застана за първи път на линията за свободен удар, обут в своите кецове и отсътпи крачка назад с добре познатата ни усмивка, всички знаехме, че ще се случи нещо фантатично. Планетата Земя спираше въртенето около оста си за момент, хората по света затаяваха дъх и изглеждаше сякаш въздухът им ще свърши, докато Негово летящо Височествоизвършваше своя полет... Майкъл Джордан забиваше топката с отскок от линията за свободен удар, описвайки добре познатия ни силует с широко разкрачени крака, изнесена напред дясна ръка и изплезен език.

През сезона 1987-88 година, Джордан стана шампионът на забивките за втори път, побеждавайки известния Доминик Уилкинс и сякаш нямаше рекорд или приз, който не може да постигне. Най-полезен играч в срещата на звездите, най-много откраднати топки, най-добър стрелец в Лигата, място в идеалния отбор за най-добра защита, най-полезен играч за сезона, както и 8 чадъра и 8 асистенции средно на мач. Година по-късно се роди и Лекс, което означава, че съм бил заченат през 1988-ма. Ако трябва да бъдем честни, това нямаше нищо общо с успеха на Джордан, но къде другаде бих могъл да изтъкна този факт? И ако ме питате защо всичко това е важно за този блог, познайте кой модел кецове носеше Майкъл през този сезон?

Първият чифт Air Jordan, по дизайн на основният играч в света – Тинкър Хатфийлд, беше под №3. Да, същият модел №3, с който Майкъл отскачаше от линията за свободен удар и същите кецове, с които той постигна всички, изредени по-горе резултати. Онези №3, които можеш да разпознаеш по толкова много детайли.  Те са, може би, кецовете с най-красив дизайн в цялата Air Jordan колекция и ако питате мен, не само в тази колекция, а изобщо това е най-красивият модел кецове, създаван на света.

От първия миг, в който този модел до глезените прави своя дебют по игрищата на NBA, запазеният силует, напомнящ профила на слон, който Тинкър създава, печели световна слава.  Чух отнякъде, че Тинкър е почерпил своето вдъхновение, след като посетил Африка и бил впечтлен от африканските слонове.  

Air Jordan III е най-носеният силует в хип-хоп средите, носен от звезди като Eminem, Jay-Z, 50 Cent, A$AP Rocky, Chris Brown и жени като Rihanna, Beyoncé, Rita Ora и ако питате мен, като че ли серията  “Katrina” е  по-яка от всяка друга.

Тъй като в момента работя по 22 хореографии в 22 сръбски града, по един супер як проект “Сърбия в ритъма на Европа”  за Prva TV, и прекарвам по 60 часа на седмица на път, имам нужда от най-добрите възможни кецове, а това безспорно са Air Jordan 3 “Katrina”.

И, разбира се, ще има още много снимки от турнето, които ще споделям с вас...

 

Lex

Подобни статии