Mестоположение: BGR / bg

Блог

23.
Jun
2020
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.
16.
Jun
2020
News
Танцовата мания продължава! Научете нови движения в нашия нов туториъл.
27.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сезона с цвят и аутфит.
13.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолация, свиквайки с новата ситуация и опитвайки се да правя различни предизвикателства.
06.
May
2020
Blogger Pick
Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте развили нови навици и имате нов ежедневен ритъм.
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Всичко, което можете да направите за колекцията си,  докато сте между четири стени
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Здравейте отново и от мен  Akasha!  Както някои от вас вече знаят, аз съм един от посланниците на Buzz, а днес освен че ще ви запозная с един модел, който преоткрих - New Balance W 997S, ще споделя с вас и кои са нещата, които поддържат баланса в ежедневието
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента да останем позитивни. Ежедневните занимания със сигурност помагат. Намерете свой ритъм, хобита и упражнения …  Сега е и перфектното време да изчистим обувките си за бягане, да разтребим места вкъщи, което сме отлагали да направим, и да подредим гардероба си.
26.
Mar
2020
News
Нека празнуваме Деня на Air Max заедно! Покажи ни таланта си и спечели чифт Air Max по твой избор! В профила на BUZZ в Instagram намери нашето стори с най-новата маратонка AM2090, направете ѝ скрийншот и ни демонстрирай таланта си! Използвай GIF, рисунки или дизайн, за да изразиш креативността си по най-добрия възможен начин. Публикувай сторито в профила си в Instagram до 29 март, тагни @buzzsneakestation и използвай #airmaxday2020, не забравяй да направиш страницата си публична.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви новите ми любими Nike кецове - W Nike Vista Lite.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew, защото съм обсебена от шапки и кецове и защото голяма част от дрехите ми се считат на мъжко ърбън облекло. О, и защото обичам фотографията…, което може да се разбира и че обичам да ме снимат. И, ето ме тук, за да ви представя този бомбастичен модел Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color.
04.
Mar
2020
Blogger Pick
Здравейте на всички! За първи път ви пиша така. Мога да ви кажа, че съм човек, който израсна в семейство, което се интересува от модата, но все пак не бих се нарекла „роб“ на модните тенденции, въпреки че ги следвам. С времето развих собствения си стил, който често е изпълнен с необичайни комбинации. Обичам да правя миксове между елегантни и спортни дрехи и това е запазената ми марка. Много ми харесва епохата, в която съм в момента, и затова смело си играя с различните модни елементи. И това е моят призив и към вас. Акцент в аутфитите ми са тренди детайлите и в последно време един от тях със сигурност е Nike Air Max 98!
26.
Feb
2020
Blogger Pick
Най-накрая дойде време за първото ми блог стори за 2020. Трябва да призная, че нямах търпение да ви споделя впечатленията си от специалните кецове adidas, които, вярвате или не, вдъхновиха два от ааутфитите ми.
11.
Feb
2020
Blogger Pick
Здравейте, свежи хора! Макар и навън още да сме на зимна вълна, аз съм отправил поглед към новия сезон и цветните New Balance M 850, за които ще ви разкажа днес. Когато ги видях, все едно около тях не съществуваха други кецове. Леко ретро, но някак new-school, вдъхновени от 850 Retro Bring Back, с минималистичен дизайн, но страхотно цветни.
string(0) ""
string(0) ""