Mестоположение: BGR / bg

Блог

23.
Sep
2020
Blogger Pick
Колко от вас са се запознали с най-добрите си приятели, съвсем случайно? И колко от вас считат, че най-добрият им приятел е като член на семейството? Представяме ви Anastasia, Ines, Andrea, Ana и Mateja. 4 момичета и едно момче – всички те са със съвсем различни интереси и хобита, но заедно правят невероятен екип, който е обединен от общата си любов към забавлението и добрата компания.
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Те никога не спират да танцуват. Диско, хип-хоп, съвременен балет, салса, зумба, бачата… Имат многобройни награди от национални и международни състезания, като най-много се гордеят с първото място в категорията диско танци в малка група, дует или соло, което спечелиха на интернационалното състезание през декември, 2019. Те са Lena Potparić, Staša Radivojević и Mina Đorđević – Лена и Мина са на 18 години, а Стаса е само на 16 – те идват от Крагуевац, град в сърцето на Шумадия, а когато ги видите, разбирате, че Flawless е не просто име на танцовата им група, но и определение, което ги описва перфектно. 
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състезания, участия и тренировки в Словения и чужбина не са единствените неща, които ги свързват. Всички членове на отбора са амбициозни, имат желание за работа и имат подобно чувство за хумор и затова те са и истински приятели. Цялото crew се събира преди по-малко от година, но всички негови членове имат чувството, че са се познавали през целия си живот. Винаги знаят как да се изслушват и как да се подкрепят в хубавите и в трудните моменти. За тях брейк танците не са само танци и спорт, а начин да се изразят сред приятелите си. Въпреки изтощителното темпо, нашият отбор винаги намира време и за любимите пица и палачинки. Има ли нужда изобщо да казваме повече или е ясно, че те са най-страхотният отбор?
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Представяме ви най-готиния отбор по физика от Сърбия и нашето Готино Ново Училищно crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Те не са кръвни братя… те са много повече от това. Те са братя по душа. Танците ги събират и заедно се чувстват като истинско семейство. През 2012 Piticu (част от групата Simplu) пише първата си страница от The Brothers Crew story – концепция, създадена, за да продължи страстта му към танците под мотото „Здраве през танци“.
19.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора. Надявам се, сте добре и наслаждавате на дългочаканите летни дни :)
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте хора,   От доста време не съм писал, знам, но никога не е късно да се завърнеш с добро Buzz Crew стори, особено когато поводът е толкова готин. Този път се снимахме с новите Buzz тениски.
12.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! По време на горещите летни дни си починахме малко от танците и решихме да потърсим нови кецове, с които ще покорим всеки дансинг. Buzz Crew ни подсказаха, че в BUZZ има нови кецове, които ще ни отвеят главите, и наистина в момента, в който видяхме New Balance 327, сякаш те крещяха „Suzana! Franjo!“.
05.
Aug
2020
Blogger Pick
Здравейте, готини кученца и котенца, това съм аз, Андреаа, и днес покоряваме горещите улици с нашето Buzz Crew и страхотни Puma кецове. Готови ли сте? Ходя по тези улици от дете и съм наблюдавала как този град расте на височина и мога да кажа, че и той е видял и моето израстване, затова, скъпи приятели, мога да твърдя, че сме свързани по повече от един начин…
21.
Jul
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора,   Ние сме Реми и Акаша, и нямахме търпение да се завърнем при вас с ново стори. Вече официално е лято и двамата нямахме търпение да се срещнем на живо след дългата пауза. Реми прекара пролетта в танци и онлайн уроци, а Акаша посвети времето си да създаде нови страхотни плейлисти, които само очакват да бъдат чути.
16.
Jul
2020
News
Имате си готино crew в училище, което обича кецове и иска да участва в нашата Back to School кампания? Изпратете ни вашата история и ни разкажете защо сте най-готиното училищно crew.
15.
Jul
2020
Blogger Pick
Някои от вас може би вече ме познават, други – не. Аз съм Katja Spanka и съм част от Buzz Crew от самото му начало. Много се радвам, че мога да работя с тези хора, защото те имат страхотни идеи за различните ни проекти. За това стори създадохме страхотна фотосесия, така че не забравяйте да видите и снимките след текста.
08.
Jul
2020
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяка година поемам по нов стил за лятото, което е проблем, защото всеки път търся нови и нови дрехи, които знам, че няма да ползвам следващото лято. Затова искам да се уверя, че поне обувките, които купувам, са класически, красиви, семпли и ще мога да нося и в бъдеще.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.
16.
Jun
2020
News
Танцовата мания продължава! Научете нови движения в нашия нов туториъл.
27.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сезона с цвят и аутфит.
13.
May
2020
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолация, свиквайки с новата ситуация и опитвайки се да правя различни предизвикателства.
string(0) ""
string(0) ""