Mестоположение: BGR / bg

Блог

15.
Apr
2021
News
Брандът adidas продължава своята мисия да бъде eco-friendly, с новата колекция Stan Smith кецове, чийто разпознаваем дизайн сега е по-устойчив.
15.
Apr
2021
News
Всеки рожден ден е перфектният повод да съберем погледите, защото никога не сме спирали да Buzz-ваме. Това е нашата история.
15.
Apr
2021
News
Дойде 6-ят рожден ден на Buzz! И тази година ще празнуваме онлайн и те каним да станеш част от нашата празнична активация.
14.
Apr
2021
Blogger Pick
Здравейте отбор, надявам се да съм ви липсвала.  Този път идвам при вас вдъхновена от ярки цветове, ретро стил, благодарение на новата колекция на PUMA, която напълно ме „помете“. Въпреки че ми беше много трудно да реша, след дълго разглеждане на артикулите в сайта, нямаше как да не дам шанс на модела RS-X - TWILL AIRMESH. Разбра се, още с първото излизане от вкъщи, не съжалих. Тези кецове са магия! Можеш да ги комбинираш с различни цветове и да паснат на различни стилове. Винаги се лутам между спортното и елегантното облекло, затова за мен е важно да мога да нося любимите си кецове при всяка възможност, без да му мисля много.
09.
Apr
2021
News
Кецовете, които се появиха на бял свят по време на миналогодишния Air Max Day, заслужават титлата „Кецове на бъдещето“. Това е историята на АМ2090.
31.
Mar
2021
Blogger Pick
Здравейте хора, Нямах търпение отново да се завърна при вас с ново стори. Бавно, но сигурно зимата си отива, за да даде път на смелите. Знам, че в момента може и обстановката навън да не ни казва точно това, но за мен март е месец на вдъхновение.
26.
Mar
2021
News
Nike Air Max е единственият модел кецове в света, който има свой празник. Днес е точно този ден и затова Air Max Day празненството може да започне!
24.
Mar
2021
Blogger Pick
Мина доста време откакто съм писала (причините са основателни и страхотни), но моделите Air Max не могат да се появят без моето участие – момичето, което е израснало с кецовете, които празнуват своя ден на 26-ти март. Също като миналата година празникът Air Max Day ще се състои онлайн и днес ви представям един модел, който ще бележи не само този ден, но и идващата пролет – Nike Air Max Viva.
17.
Mar
2021
Blogger Pick
Здравейте, хора, Аз съм Žan Papič – stand up комик, актьор и писател. Предпочитам да бъда известен като пътешественик, дори и само в моя град. В допълнение към архитектурата специфичният пулс на града се създава от хората, тяхната енергия и стил. Моето сърце бие в ритъма на Funk, но в стила си съм заклет почитател на класиките и затова adidas участва винаги в живота ми.
24.
Feb
2021
Blogger Pick
Когато започнах да танцувам, Puma беше най-важният бранд. Особено моделът Suede. Трудно беше да надминеш такава класика. С промяната в стила ми, смених и някои от кецовете си, но Puma остана в сърцето ми. И затова толкова се радвам да видя как брандът държи лидерската си позиция в последните години. Всичко започна с новите версии на моделите Suede и Clyde, които спечелиха момичетата, фенове на устойчивата мода. След това брандът реши да се впусне в света на chunky кецовете и даде на света  RS-X, след което последва цялата серия RS модели.
17.
Feb
2021
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм с вас и се надявам, че сторитата  ми са ви липсвали. Преди сме се заигравали с ярки цветове и цветни дизайни, но е време да се завърнем към вечната класика Nike Air Force. Към най-популярните Force модели вече се присъединява и още един. С нови детайли и напълно различен от останалите – Nike Air Force Pixel.
10.
Feb
2021
Blogger Pick
Добре дошли в ново блог стори! Това е една история за ярко розовият цвят, който носи радост в зимните дни, и за любовта от пръв поглед – запознайте се с новите Air Max ZM950.
20.
Jan
2021
Blogger Pick
Стигни върха и остани на върха. аdidas SAMBAROSE дава нов облик на модела Samba като кецове с платформа, достойни за улицата, и вдъхновени от класическия облик на футболниte обувки. Когато поставите стъпалото си в изключително меката кожена горна част (която е допълнена от кожен език и подплата), вие се издигате над всички останали.
20.
Jan
2021
Blogger Pick
Брандове, които харесваш, силуети, за които си мечтаеш от известно време, дизайни, носени от най-популярните хора в света – Buzz Sneaker Station е истинската зимна дестинация за всички любители на кецове.
13.
Jan
2021
Blogger Pick
Здравейте, Buzz хора! Казвам се Nina Retar и съм част от crew-то на Buzz повече от година. Това е първото ми блог стори, което се надявам да ви усмихне и да ви вдъхнови да направите своята комбинация с любимите ми кецове, които искам да ви представя!
30.
Dec
2020
Blogger Pick
Днес, скъпи фенове на кецовете, говорим за технологии, развълнувани ли сте? Аз съм, или поне ценителя в мен е. Този празничен сезон почитаме иновациите, дългата история на производството на спортни маратонки и гиганта, който движи тази революция. Така че, нека изведем тези красиви adidas ZX 2K Boost на разходка.