TRANSPORT FALAS

në të gjithë Shqipërinë. Vlera minimale për të kryer porosi online është 3000 LEK.

Kontaktoni në +35544511222

Çdo ditë nga ora 08:30-21:00

Çorape

Për faqe

Çorape

Pročitajte

There are accessories that you wear in everyday variants, and which you don't even pay attention to. And there are those that win you over at first glance, so you start to take care of every color, how you will take them, but also every other detail. One of those accessories are men's socks and women's socks that are part of the Buzz offer.

Ka aksesorë që ju i vishni në variantet e përditshme, dhe që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju tërheqin me shikim të parë, që ju të kujdeseni për cdo ngjyrë, si i merrni ato dhe gjithashtu cdo detaj tjetër. Një nga këto aksesorë janë corapet e meshkujve dhe corapet e femrave që janë pjesë e produkteve që Buzz ofron.

Nike, adidas ose Buzz – zgjedhja e brand-it është vetëm e juaja, dhe në varësi nëse ju ju duhen për variante të përditshme, për basketboll ose për stërvitje, zgjidhni modelet e corapeve që ju përshtaten ju më së shumti nga Dyqani Online Buzz. Produktet janë të ndryshme, modelet e shkurtra apo të gjata – të dyja dallojnë, dhe një gjë është e sigurt – në asnjë mënyrë nuk mund të karakterizohen si të zakonshme!

T'i zgjedhësh varet nga atletet që ju zgjidhni. Si suportues të kulturës së vërtetë të atleteve, ne kemi përfshirë modelet më të famshme e brand-eve botërore që Buzz përfshin, teksa adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max dhe Air Jordan, New Balance, Reebok definitivisht dallojnë nga turma. Sigurisht, mos harroni të bëheni origjinalë dhe t'i merrni në një mënyrë plotësisht të re dhe inovative, sepse risku defenitivisht ja vlen!

Filtriraj
Rivendos filtrat
Mosha
Marka
Gjinia
Masa
Koleksionet
Çmimi
te-rritur
meshkuj
unisex
27 produkte
Sačuvano u omiljne
Çorape FM0677
array(0) {
}
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape FM0676
array(0) {
}
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7667-100
array(0) {
}
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7666-100
array(0) {
}
3.000 LEK
Masa
L
M
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7666-010
array(0) {
}
3.000 LEK
Masa
L
M
Sačuvano u omiljne
Çorape FM0643
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7678-100
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7678-010
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape GD3582
array(0) {
}
1.300 LEK
Shuma e kursyer 32%
1.900 LEK
Masa
3538
3942
Sačuvano u omiljne
Çorape FT8529
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SX7667-010
array(0) {
}
1.900 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SK0111-100
array(0) {
}
2.000 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SK0111-010
array(0) {
}
2.000 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape SK0109-010
array(0) {
}
2.000 LEK
Masa
L
M
S
Sačuvano u omiljne
Çorape ED9397
array(0) {
}
1.300 LEK
Shuma e kursyer 32%
1.900 LEK
Masa
3538
3942
Sačuvano u omiljne
Çorape ED5906
array(0) {
}
1.200 LEK
Shuma e kursyer 29%
1.700 LEK
Masa
S
XS
Sačuvano u omiljne
Çorape SX4926-001
array(0) {
}
1.600 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Çorape DH1020
array(0) {
}
700 LEK
Shuma e kursyer 50%
1.400 LEK
Masa
3538
3942
4346
Sačuvano u omiljne
Çorape D98997
array(0) {
}
700 LEK
Shuma e kursyer 50%
1.400 LEK
Masa
3538
3942
Sačuvano u omiljne
Çorape S20273
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
3538
3942
4346
Sačuvano u omiljne
Çorape S21489
array(0) {
}
1.900 LEK
Masa
3538
3942
4346
Sačuvano u omiljne
Çorape SX2554-101
array(0) {
}
1.200 LEK
Masa
L
M
S
XL
Sačuvano u omiljne
Çorape AZ5523
array(0) {
}
1.200 LEK
Shuma e kursyer 29%
1.700 LEK
Masa
3538
3942
4346
Sačuvano u omiljne
Çorape S20274
array(0) {
}
1.700 LEK
Masa
3538
3942
4346
Pročitajte

There are accessories that you wear in everyday variants, and which you don't even pay attention to. And there are those that win you over at first glance, so you start to take care of every color, how you will take them, but also every other detail. One of those accessories are men's socks and women's socks that are part of the Buzz offer.

Ka aksesorë që ju i vishni në variantet e përditshme, dhe që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju nuk i kushtoni rëndësi. Dhe ka nga ato që ju tërheqin me shikim të parë, që ju të kujdeseni për cdo ngjyrë, si i merrni ato dhe gjithashtu cdo detaj tjetër. Një nga këto aksesorë janë corapet e meshkujve dhe corapet e femrave që janë pjesë e produkteve që Buzz ofron.

Nike, adidas ose Buzz – zgjedhja e brand-it është vetëm e juaja, dhe në varësi nëse ju ju duhen për variante të përditshme, për basketboll ose për stërvitje, zgjidhni modelet e corapeve që ju përshtaten ju më së shumti nga Dyqani Online Buzz. Produktet janë të ndryshme, modelet e shkurtra apo të gjata – të dyja dallojnë, dhe një gjë është e sigurt – në asnjë mënyrë nuk mund të karakterizohen si të zakonshme!

T'i zgjedhësh varet nga atletet që ju zgjidhni. Si suportues të kulturës së vërtetë të atleteve, ne kemi përfshirë modelet më të famshme e brand-eve botërore që Buzz përfshin, teksa adidas Originals Superstar, Force, Stan Smith, Gazelle, NMD, Nike Air Max dhe Air Jordan, New Balance, Reebok definitivisht dallojnë nga turma. Sigurisht, mos harroni të bëheni origjinalë dhe t'i merrni në një mënyrë plotësisht të re dhe inovative, sepse risku defenitivisht ja vlen!