Vend: ALB / al
07/10 2020.
Blog

Adidas ZX 2K Boost- Kura për ditë të errëta dhe me shi

Fjala e parë që më erdhi në mendje kur pashë adidas ZX 2K Boost është freskia. Këto atlete janë krijuar për të bërë edhe ditët me shumë shi të ndricojnë më shumë, por si fillim le të fillojmë me disa mësime historie.

Filloi gati katër dekada më pare, saktësisht në 1984., seria adidas ZX është një nga seritë më jetëgjatë dhe më të sukseshme. Vrapuesit seriozë kanë vënë rekorde vrapimi në atletet e vrapimit ZX, të cilat kanë pasur dizanj të teknologjisë së lartë e bazuar në kërkime biokimike. Kjo “franchise” është krijuar për atletet e vrapimit, stërvitjes dhe kompeticionet, por falë rehatise që ofron dhe dizanjit fantastik, shumë shpejt ato dolën mbi kulturat e tjera dhe u bënë atlete për përditshmëri.

ZX 2K Boost vazhdoi të forconte jetëgjatësinë e reputacionit të “franchise” dhe vazhdoi historinë e gjatë të të lidhurit të teknologjisë moderne me personat që dashurojnë pamjen e adidas.

E ndërtuar me pjesën e sipërme të butë, mungesa e gjuhës së atletes me pjesën e poshtme adidas Boost bashkë me gjatësinë e pjesës së ngritur TPU, garanton një ndjesi lehtësie por energjike përgjatë gjithë ditës.

Kombinimi fantastik i ngjyrave na jep ne kundërpërgjigjen perfekte për vjeshtën e errët, të zymtë, dhe ditët e dimrit që janë para nesh, por gjithashtu ZX 2k Boost  do ju ndihmojë për të tërhequr vëmendjen në publik.

Adidas i përshkruan ato si “Sensibiliteti para logjikës. Manifestojmë rehati tek të gjitha.” Do doja të theksoja reperin nga Kroacia: “Stil i vjetër, i tanishëm dhe i së ardhmes.”

T’i veshësh ato ju jep një ndjesi që unë nuk mund ta përshkruaj, kështu që për dimensionet e reja e rehatisë, shkoni drejt dyqaneve BUZZ Sneaker Station ose merrni adidas ZX 2K Boost online!

I juaji,
Don Kiki

Lini një koment

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm

13.
Jan.
2021.
Blog
Hej njerëz të BUZZ! Emri im është Nina Retar dhe kam qenë pjesë e ekipit të BUZZ për më shumë se një vit....
30.
Dec.
2020.
Blog
Sot, i dashur komunitet i adhuruesve të atleteve do të flasim për performancën, a jeni të ngazëllyer? Unë e di që jam, n...
03.
Nov.
2020.
Blog
Përshëndetje, Për herë të parë jam këtu me Pero Martić, lojtar slloven, Youtuber, aktor dhe këngëtar. Edhe pse...
string(0) ""
string(0) ""