Vend: ALB / al
08/09 2020.
Blog

Le të fillojmë me Go-Breakers

Go Breakers – ata ndajnë të njëjtin pasion për kërcimin, këmbënguljen dhe motivimin, që i kanë drejtuar drejt 26 titujve kombëtarë, 9 tituj Europianë dhe 11 tituj botërorë. Kompeticionet, performancat dhe stërvitjet, në Slloveni edhe jashtë, nuk janë e vetmja gjë qëi lidh ato. Të gjithë anëtarët e skuadrës janë ambiciozë, të gatshëm të punojnë shumë dhe kanë një sens të përbashkët humori që i lidh ata dhe kjo është arsyeja që ata u bënë shokë të vërtetë. I gjithë grupi kanë qenë bashkë për rreth një vit, por të gjithë janë bërë shokë të vërtetë. Ata gjithmonë dinë si të dëgjojnë dhe të qëndrojnë pranë njëri-tjetrit në kohë të mira dhe të këqija. Për ata, break dance nuk është kërcim dhe sport, por ata e shikojnë si shprehje e vetvetes në një rreth shokësh që shkruajnë të njëjtën histori dhe mbështesin njëri-tjetrin. Pavarësisht ritmit të zellshëm, skuadra jonë gjithmonë gjen kohë për picën apo embëlësirën e preferuar. A na duhet të dimë më shumë për të thënë që ata janë skuadra më super? 

Ata stërviten tre orë në ditë, cdo ditë, dhe i pëlqen të harxhojnë fundjavat e tyre të lira në aventura të paharrueshme, si kampet e kërcimit, performancat përpara një audience dhe kompeticioneve. Ata gjithashtu organizojnë evente ndërkombëtare kërcimi, panaire për fëmijë dhe adoleshentë. Le të takojmë anëtarët e skuadrës Go Breakers:


Enia Marinič

Personaliteti: Një vajzë energjike dhe këmbëngulëse, plot me entuziasëm, që dëshiron të marrë sa më shumë nga jeta. Ajo është gati të bëjë shumë për skuadrën, kështu që asaj asnjëherë nuk I mungon iniciativa nga vetvetja, disiplina dhe vendosmëria.

Stili i kërcimit: E patrembur dhe kërcimtare e zonja. Shumicën e kohës, do e shikoni duke fluturuar në ajër ndërkohë anëtarët e tjerë e skuadrës së kërcimit e hedhin atë në salto. Ajo gjithashtu është eksperte e aerobisë në dysheme, gjë e cila kërkon aftësi shumë të mira fizike dhe kurajo dhe për këtë arsye Enia është perfekte.

Momentet e preferuara: Performancat në skuadër përballë audiencës.

Arritja më e madhe: Vendi i tretë për Break Dance për të rritur në 2018 WORLD CHAMPIONSHIP në Poloni (Kielce).

 

Indi Mužič
Personaliteti: E bukur, plot gëzim, i cili reflektohet në pozitivitetin e të gjithë skuadrës. Indi është shumë e përgjegjshme dhe e besueshme dhe gjithmonë gati për të ndihmuar. Ajo shpesh spontanisht merr përgjegjësi për punën me cilësi të anëtarëve të tjerë gjithashtu, duke i shtyrë drejt një progresi më të shpejtë. Ajo ka kërcyer që 4 vjece dhe dëshira e saj më e madhe është të bëhet një mësuese kërcimi.

Stili i kërcimit: Karakteristikat e kërcimit të saj janë janë lehtësia, shkathtësia, kreativiteti dhe ritmi i shkëlqyeshëm.
Momentet e preferuara: Kompeticionet në kërcim Solo.

Arritjet më të mira: Vendi i parë në Break Dance, WORLD CHAMPIONSHIP 2018, Kielce, Poloni.
 

Daniel Mikuž

Personaliteti: Ai beson në vetvete, kështu që ai shpesh vendos qëllime të mëdha, të cilat ai i arrin me këmbëngulje. Ai gjithashtu i ndan njohuritë e tij me anëtarët e tjerë të skuadrës. Në të njëjtën kohë, ai është shumë i kujdesshëm dhe modest me të gjithë.

Stili i kërcimit: Salto, hedhje mbi pengesa, dhe kërcime në grup janë cilësitë e tij më të mira në kërcim. Ai i bën të gjitha këto me shumë lehtësi, gjë e cila konfirmon njohuritë e tij të mira të teknikave të duhura.

Momentet e preferuara: Stërvitjet akrobatike
 

Raf Mužič

Personaliteti: Anëtarët e tjerë të skuadrës thonë që ai është vëllai i tyre i vogël. Ai është i gjallë si natyrë dhe i pëlqen një atmosferë e disiplinuar por dinamike.

Stili i kërcimit: Stili i tij i preferuar është i ndryshëm dhe dinamik. Ai zotëron: “up rock”, “footwork”, “powermoves” dhe “freezes”.

Momentet e preferuara: Udhëtimet në grup.

Arritjet më të mëdha: Vendi i parë “Break Dance Team”, EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2018, Bremenhaven, Germany.
 

Nick Gorjup

Personaliteti: Një djalë I besuar që gjithmonë sjell të qeshura dhe atmosfërë qetësie në grup. Gjithsesi, kur duhet, ai është i aftë të përqëndorhet dhe qetësohet.

Stili i kërcimit: Shumë i përshtatshëm akrobaci të vështira në grup., ku ai luan rolin e një “shtylle” të qëndrueshme. Stili i tij është i thellë dhe i sofistifikuar teknikisht, dhe kjo është arsyeja që ai shijon “ngrirjet”dhe “powermoves”.

Momentet e preferuara: Stërvitjet Break Dance.

Arritjet më të mira: Vendi i parë “Break Dance Team”, WORLD CHAMPIONSHIP 2017, Kopenhagen, Danimarkë.

Rok Cvjetkovic

Personaliteti: Një djalë miqësor i cili është gjithmonë gati për një kërcim. Ai është i apasionuar pas kulturës urbane. Break Dance, në anën tjetër, është një gjë që ai kthehet gjithmonë. Ai është i vetëdijshëm që nuk ka rrugë të shkurtër në rrugën drejt suksesit, kështu që ai gjithmonë i afrohet gjërave me përgjegjshmëri dhe në një mënyrë të organizuar.

Stilet e kërcimit: Stili i tij dallohet nga bazat e hartuara mirë, të cilat ai i fuqizon me karizmën dhe qëndrimin e tij ndaj kërcimit.

Momentet e preferuara: Kampet e kërcimit.

Kërcime, kthime dhe shumë lëvizje kërcimi janë emri i tyre i dytë! Ndjeni energjinë dhe hidhini një sy videove dhe fotove të tyre.
 

Lini një koment

Trenutno nema komentara

Artikuj të ngjashëm

16.
Sep.
2020.
Blog
Ata kanë gjithë jetën që kërcejnë. Ata mund të kërcejnë disco dance, hip hop, balet kontemporan, salsa, Zumba, b...
02.
Sep.
2020.
Blog
Ne ju prezantojmë me grupin më të mrekullueshëm të fizikantëve në Serbi dhe “The Coolest School Crew”.
26.
Aug.
2020.
Blog
Ato nuk janë vëllezër gjaku…janë më shumë se aq. Ato janë vëllezër nga shpirti. Kërcimi i bashkoi ato d...
string(0) ""
string(0) ""